LIdmaatschap

WAAROM LID WORDEN
Lid zijn van de Heemkundevereniging Roerstreek geeft u de mogelijkheid om onderwerpen die u interesseren te kunnen uitdiepen met mensen die dezelfde interesse hebben. Als u zich inschrijft als lid dan kunt u zelf kiezen welk soort lid u wilt worden.

Als passief lid ontvangt u informatie via De Klepper en het Jaarboek Roerstreek, kunt u het museum bezoeken of deelnemen aan lezingen, excursies, fietstochten en wandelingen en boeken lenen uit de bibliotheek.
Als actief lid kunt u zich aansluiten bij een van de werkgroepen en als u vindt dat een bepaald onderwerp onvoldoende aandacht krijgt in onze vereniging, kunt u eventueel een nieuwe werkgroep starten.
Als vrijwilliger bent u onder meer de gastvrouw/gastheer voor bezoekers, maar bijvoorbeeld ook degene die de telefoon beantwoordt. Het museum wordt beheerd en opengesteld door vrijwilligers. 

JUBILEUMJAAR
2017 is het jaar waarin het 50-jarig jubileum van de vereniging wordt gevierd. De vereniging heeft een groots programma opgesteld met het hele jaar festiviteiten en evenementen. Als het u aanspreekt om samen dingen te bereiken, dan is dit het moment om u aan te melden en mee te werken aan de organisatie en uitvoering van deze festiviteiten.

FINANCIEEL VOORDEEL
Het is ook financieel gezien aantrekkelijk om lid te worden, want het jaarlijkse contributiebedrag van € 30,- (met ingang van 1 januari 2019 € 32,50) biedt u erg veel voordelen: u ontvangt gratis het Jaarboek Roerstreek (winkelprijs € 25,-), vier uitgaven van De Klepper (€ 6,-), onbeperkt gratis toegang tot het museum voor u en uw partner (telkens € 4,-), vier keer gratis met uw partner een lezing bijwonen (€ 16,-), gratis toegang met uw partner voor de filmavond (€ 4,-), gratis deelname aan wandel- en fietstochten (€ 4,-) en korting op excursies. Uw voordeel kan dan oplopen tot wel € 45,-, ofwel een ‘rendement’ van 50%.

KOSTEN
Het jaarbedrag kunt u overboeken op NL96 RABO 0138102562 t.n.v. Heemkundevereniging Roerstreek. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De HVR prefereert betaling middels een incassomachtiging. Er worden geen acceptgiro's verstuurd.

AANMELDEN ALS LID
U kunt zich aanmelden als lid middels het inschrijfformulier. U bent van harte welkom!

Lid worden? Klik om het inschrijfformulier in te vullen en daarna te versturen.