Activiteiten

Van dit type activiteit zijn geen activiteiten!

Bezoekersinformatie

Museum gesloten
Het museum is van 19 december 2021 t/m 14 januari 2022 vanwege de afgekondigde coronalockdown gesloten.
Openingstijden en prijzen
De entree bedraagt € 4,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen t/m 14 jaar. Voor de actuele openingstijden zie hieronder. Lees vóór een bezoek eerst deze regels. Let op: de museumjaarkaart is voor het Roerstreekmuseum niet geldig; pinnen is mogelijk. Voor een bezoek aan het museum is een geldige QR-code (print of app) nodig, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.
Boek en dvd over tentoonstelling Onderduikers en Verzet
Het boek en de dvd Toen het niet anders kon met verhalen over de Roerstreek in WOII is tijdens openingsuren in het museum te koop voor € 10,- en de dvd voor € 8,-. 
Rondleidingen
Op verzoek worden bij de tentoonstelling Onderduikers en Verzet rondleidingen verzorgd, ook buiten de openingstijden. Neem contact op via onderduikers@roerstreekmuseum.nl zodat we voor een passend programma kunnen zorgen.

Tentoonstelling WO II

TENTOONSTELLING ONDERDUIKERS EN VERZET VERLENGD TOT 2022
De tentoonstelling Onderduikers en Verzet is verlengd tot 1 oktober 2022. Voor de actuele openingstijden zie hieronder. Bekijk hier de promo van deze tentoonstelling! Lees hier uitgebreide informatie. Bij de tentoonstelling Onderduikers en Verzet worden rondleidingen verzorgd, ook buiten de openingstijden. Informatie via onderduikers@roerstreekmuseum.nl.
Kinderen over de oorlog
Johan Vermeij maakte samen met kinderen van de basisschool uit Melick, Sint Odiliënberg, Vlodrop en Herkenbosch een film over gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Roerstreek. Je kunt deze hier bekijken.

Contact

Heemkundevereniging Roerstreek
Kerkplein 10
6077 AA  Sint Odiliënberg
info@roerstreekmuseum.nl
0475 532 895
NL90INGB 0002943417
NL96RABO 0138102562

 

Bezoekersinformatie

Gesloten
Het museum is t/m 14 januari 2022 gesloten vanwege de coronabepalingen. Daarna zijn de openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 13.30-17.00 uur.

Toegangsprijzen
volwassenen € 4,- en jongeren tot 14 jaar € 2,-
leden HVR gratis; museumkaart niet geldig; pinnen is mogelijk

Inloopavond
Op maandag is er vanaf 20.30 uur open huis. Dan kan men kennismaken met de vereniging. Let op: de tentoonstelling kan dan niet bezichtigd worden! Momenteel is er door de coronamaatregelen géén inloopavond!