Wandeling wandeling werkgroep biologie
Filmvoorstelling filmvoorstelling: Operatie Blackcock

Posterholt | kasteel Aerwinkel | 14 september 2017

SYMPOSIUM DUURZAAM ERFGOED
analoog erfgoed in een digitale wereld

Onder deze titel werd op 14 september een drukbezocht symposium gehouden in de Tiendschuur van kasteel Aerwinkel in Posterholt. Van links naar rechts op de foto: Alex Peeters (HVR | organisatie), Riemer Knoop (spreker), Jack Geraeds (HVR-voorzitter), Sandra Welters (Huis voor de Kunsten | organisatie), Sander Duivestein (spreker), Agnes Vugts (spreekster), Petra de Haas (kasteel Aerwinkel) en Joop de Jong (spreker). Lees het artikel dat over dit symposium op 15 september in De Limburger werd geplaatst.

Abonneer op

Lid zijn van de Heemkundevereniging Roerstreek geeft u de mogelijkheid om onderwerpen die u interesseren te kunnen uitdiepen met mensen die dezelfde interesse hebben. Als u zich inschrijft als lid dan kunt u zelf kiezen welk soort lid u wilt worden. Voor meer informatie kijk hier.

Lezing in museum

Op dinsdag 26 september zal dr. Jan Vaes in het museum een lezing houden over de geschiedenis van het graafschap Loon (Belgisch Limburg) en de  Maaslandse kunst. Jan Vaes is (kunst)historicus en een zeer gerenommeerd spreker. De lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk voor leden van de HVR; niet-leden betalen € 2,50. Tijdige aanmelding is raadzaam (lezingen.hvr@gmail.com | 0475-532895).