Activiteiten

Wandeling :

We maken een natuurwandeling langs de Roer onder leiding van Laurent Vanderheijden. Op 4 april heeft hij ons in zijn lezing onder de titel Natuur in het Roerdal al voorbereid op al het moois dat we te zien zouden krijgen en nu neemt hij ons mee op zijn wandeling.U kunt zich voor die lezing ook aanmelden.

Aanmelden kan via 0475 53 28 95 (bij voorkeur tijdens de openingstijden van het museum) of via het contactformulier.


Wandeling :

WANDELTOCHT
Op zondag 16 juli 2017 kunt u onder leiding van archeoloog Leo Verhart in de buurt van Sint Odiliënberg een wandeling van ongeveer 8 kilometer maken. De gids zal u wijzen op een aantal plekken waar vondsten gedaan zijn en die nu in het museum te bewonderen zijn. De wandeling start om 14.00 voor het museum aan het Kerkplein in Sint Odiliënberg. Bent u verhinderd? Deze wandeling wordt onder leiding van een HVR-gids nogmaals gehouden op zondag 20 augustus.


Wandeling :

WANDELTOCHT
Heeft u deze wandeling op zondag 16 juli 2017 gemist?
U kunt op zondag 20 augustus deze wandeling alsnog maken. Onder leiding van archeoloog Huub Schmitz maakt u in de buurt van Sint Odiliënberg een wandeling van ongeveer 8 kilometer. De gids zal u wijzen op een aantal plekken waar vondsten gedaan zijn en die nu in het museum te bewonderen zijn. De wandeling start om 14.00 voor het museum aan het Kerkplein in Sint Odiliënberg. Bent u verhinderd?